Canfali Marina Alta

EMPRESES/ Rolser, totes les nostres escales són aptes tant per a ús professional com a domèstic

  • EMPRESAS/ Rolser, todas nuestras escaleras son aptas tanto para uso profesional como doméstico
  • EMPRESAS/ Rolser, todas nuestras escaleras son aptas tanto para uso profesional como doméstico
  • EMPRESAS/ Rolser, todas nuestras escaleras son aptas tanto para uso profesional como doméstico
  29/06/2020

Tenim una bona notícia per a tu!. En Rolser hem aconseguit una fita molt important: Que les nostres escales “domèstiques” ja no són només “domèstiques”, sinó que poden ser utilitzades PROFESSIONALMENT. 

Després de molt de temps i esforç per part del nostre equip, ens complau anunciar-te que ja l'hem aconseguit, totes les nostres escales són aptes tant per a ús PROFESSIONAL com DOMÈSTIC.

En Rolser ens hem adaptat als canvis de versió de la norma UNE-EN 131 complint tots els requisits marcats i així totes les nostres escales compleixen amb els assajos més restrictius de la normativa vigent.

Un exemple pot ser la nostra escala UNICA. 

El seu nom ho diu tot. Una escala única en la seva categoria per prestacions, per amplitud de gamma – de 3 a 8 esglaons – i amb la garantia de les certificacions de Aenor segons Norma EN-131. 

Un model pràctici accessible, lleuger i resistent, per a qualsevol tasca domèstica i professional. 

Model que ha tingut una resposta molt positiva per part dels nostres clients i que s'està superant en vendes des de la seva presentació. 

Amb aquest nou model, en Rolser hem volgut adaptar-nos alstemps que corren. Fabricar productes que puguen ajudar en el dia a dia de qualsevol persona, sense perdre la qualitat.

Escala d'alumini, resistent i lleugera. Arc de suport amb altura de seguretat de 60 cm. esglaons antilliscants i amb sistema de punts forts. Àmplia superfície de suport i replà amb sistema de seguretat. A partir de l'escala de 5 esglaons (inclosa), cable d'acer per a limitar l'obertura. Frontisses, embellidors i virolles envermell.

Màximes garanties en cada detall!!

Pujar un esglaó més, arribar més alt, aconseguir els màxims nivells de qualitat, sempre amb la màxima seguretat.

Amb aquest objectiu es dissenyen i fabriquen les escales d'alumini Rolser, pensades per a fer més còmodes i segures les tasques diàries domèstiques i professionals.

Cada dia treballem per a poder oferir-vos el millor i sense vosaltres això no seria possible.

GRÀCIES per confiar en Rolser!

Cercar notícies
Agenda