Encontre solidari de poetes de la Marina Alta a benefici de l’AECC en la plaça de bous d’Ondara

  • Encuentro solidario de poetas de la Marina Alta a beneficio de la AECC en la plaza de toros de Ondara
  • Encuentro solidario de poetas de la Marina Alta a beneficio de la AECC en la plaza de toros de Ondara
  10/08/2021

El projecte Ondara, la Joia de la Cultura, que desenvolupa  esdeveniments culturals en la plaça de bous com a espai segur durant aquest estiu, ha aprofitat de marc a l’Encontre de Poetes de la Marina Alta, organitzat per la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Aquest esdeveniment solidari, que comptava amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, ha reunit a que amb públic de tota la comarca, per a solidaritzar-se amb la causa de la investigació per a combatre la malaltia i delectar-se amb el recital en el que han participat els poetes Francisco Cejudo, Pepe Escolano, Pablo Segarra, Pepi Valenzuela, Miguel Ortolà, Pepe, Mario i Paula Tormo; amb el acompanyament musical de Joaquín Boscà, Concha Ballester, Sara, Irene i Diana.

La presidenta de la Junta Local d’AECC d’Ondara, Mari Carmen Bisquert, ha informat que es van recaptar 1.185 euros, procedents tant de les donacions com de la rifa del quadre de Pablo Segarra, que va recaure en la papereta premiada del núm. 1861 al 1870. Segons ha aclarit, la persona agraciada que no estava present en el moment del sorteig pot posar-se en contacte amb la Junta Local d'Ondara AECC per a arreplegar el premi.

 

 

<<< Tornar a la portada