Enrique i Pablo Luján, del CN Xŕbia, campions del món de classe 420

• Enrique y Pablo Luján, del CN Jávea, campeones del mundo de clase 420
  08/01/2018

Els joves regatistas del Club Nàutic de Xàbia, Enrique i Pablo Luján s'han proclamat campions del món de la classe 420 en la competició que es va disputar a principis d'aquest any en Fremantle (Austràlia). Els regatistas van completar un campionat amb 41 punts, enfront dels 48 que va obtenir la parella formada per Albert Torres i Fernando Mulet (RNC Palma i Club Nàutic Arenal) i 50 punts de Carlos Balaguer i Antonio Massanet (RNC València i RNC Palma).

Els germans Luján van marcar des del principi ritme i en les tres primeres mànigues del campionat van aconseguir dos primers llocs i un tercer. De fet en sis de les 12 mànigues, Enrique i Pablo van estar entre aquests llocs del podium.

Amb tot mancant una jornada per tancar el campionat, els Luján eren tercers i va anar en aquesta última prova quan van fer l'assalt definitiu al primer lloc. Un primer lloc i un tercer en les tres últimes mànigues, van donar fet i fet el triomf a l'equip xabiero.