Enrique Moll, alcalde de Pego: “aquests Mini Jocs són una aposta per la germanor entre els municipis de la comarca i també per la inclusió”

Enrique Moll, alcalde de Pego: “estos Mini Jocs son una apuesta por la hermandad entre los municipios de la comarca y también por la inclusión”
  17/05/2023

Un any més l’esport torna a centrar les mirades de la comarca amb la celebració d’una nova edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta i Pego té l’honor, aquest any, d’acollir aquest esdeveniment esportiu tan especial que agermana tots els pobles que la integren.

Rebem el repte amb il.lusió i amb la voluntat de mantindre el nivell que el nostre antecessor,  Dénia, ha mantingut durant les tretze edicions anteriors.

Des de que vam acceptar la proposta, tot el personal implicat en l’organització s’ha bolcat per a aconseguir uns jocs inoblidables on més de 1.400 xiquets i xiquetes competiran, sempre amb la diversió, l’esportivitat i la convivència com a banderes.

Vull felicitar als municipis de Beniarbeig, Benissa, Calp Dénia, Els Poblets, El Verger, El Poble Nou de Benitatxell, Gata de Gorgos, la Mancomunitat de la Rectoria, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, La Xara, Teulada Moraira, Xàbia i Xaló; a tots els regidors i regidores, i especialment, als i les joves que participen en aquesta edició de Mini Jocs. Gràcies per donar suport i fomentar l’esport, gràcies per donar suport aaquest esdeveniment que uneix tota la comarca.

També vull agrair a tota la gent que participa amb l’organització dels Mini Jocs: associacions, treballadors municipals, col·laboradors, voluntaris; per tot, ara toca gaudir del treball ben fet.

Aquests Mini Jocs són una aposta per la germanor entre els municipis de la comarca i també una aposta per la inclusió, es disputaran disciplines adaptades per a persones amb mobilitat reduïda com la boccia. Es tracta de fer un pas més perquè tothom puga gaudir de l’esport.

<<< Tornar a la portada