Aquest cap de setmana, torneig de pàdel a benefici de Cerebrum

Este fin de semana, torneo de pádel a beneficio de Cerebrum
  03/10/2022

L'II Torneig Benèfic de Pàdel a benefici de l'Associació Cerebrum ja té data. Se celebrarà entre els dies 7 i 9 d'octubre i anirà molt més allà de l'àmbit esportiu. Serà un cap de setmana per a compartir xerrades, experiència, música, ioga i, com no, esport. Totes les activitats tindran caràcter solidari i la recaptació anirà destinada a l'associació de persones i familiars de dany cerebral adquirit de la Marina Alta.

El torneig de pàdel, que es desenvoluparà des del divendres fins al diumenge a la tarda, s'estructura en tres categories (masculina, femenina i mixta) i les inscripcions ja estan cobertes. Encara que no s'acudeixi a jugar, la intenció dels organitzadors és oferir alternatives d'oci, formatives i informatives per als qui es vulguin sumar a la causa. Hi haurà una super-rifa amb premis valorats en més de 1.500 euros (diumenge) i també fila 0 per a qui vulgui col·laborar.

Les xerrades/taller seran impartides per la neuropsicòloga Patricia Sanz (Creus que escoltes tot el que et diuen i dius tot el que vols dir?, divendres a les 19.30 hores; i Saps com funciona el teu cervell?, dissabte a les 11 h.) i el fisioterapeuta Daniel Marín (Com utilitzar el teu cervell per a estar increïblement feliç quan creus que la vida et tracta fatal, diumenge a les 11 h.).

El dissabte al matí hi haurà Ioga Jungle amb Paula Dolcet i a la tarda, actuació musical amb Bass Duo. Tot això per a obrir boca, perquè a més hi haurà dj per al diumenge, barra amb entrepans freds i refrescos i un lloc de venda de roba sostenible de Lawak. Encara t'ho estàs pensant? Passa't aquest cap de setmana pel Club de Tennis Dénia i solidaritza't amb Cerebrum. Recorda que a Espanya viuen més de 435.400 persones amb Dany Cerebral Adquirit, 361.500 d'elles arran d'un ictus.

<<< Tornar a la portada