Feeling Good Bublé, el nou espectacle del cantant Luis Manuel Gil, s'estrena el dia 14 en el Centre Social de Dénia

Feeling Good Bublé, el nuevo espectáculo del cantante Luis Manuel Gil, se estrena el día 14 en el Centro Social de Dénia
  01/04/2023

El cantant Luis Manuel Gil es presenta divendres que ve 14 a Dénia, la seua ciutat natal, amb un gran actuació en homenatge a Michael Bublé, en el qual actuarà acompanyat per deu músics locals, en la seua majoria membres de Marina Big band. “Feeling Good Bublé”, com ha batejat a l'espectacle, reunirà cançons clàssiques de swing, jazz i el pop clàssic nord-americana, que formen part del repertori de l'intèrpret canadenc.

Sobre Bublé, diu Luis Manuel que és hereu de la música dels anys 40 que van fer triomfar als grans crooners americans, com Dean Martin, Frank Sinatra o Tonny Bennet. Recorda que, quan era xicotet i veia en la tele a aqueixos artistes, “em veia cantant una cosa així, amb una big band darrere”. 

Luis Manuel interpretarà cançons que no deixen indiferent a ningú, com la coneguda “M'and Mrs. Jones”, que Billy Paul va cantar per primera, encara que aquesta vegada ajustant-se a la versió de Michael Bublé. 

Hi ha hagut gran interés del públic de Dénia per ser present en el concert de Luis Manuel, que es realitzarà en el Centre Social a les 20.30 hores. I encara queden entrades, que es poden adquirir en la plataforma notikumi.com, buscant “Feeling Good Bublé”. 

És la nova aposta de Luis Manuel Gil, que es dedica a cantar des de jove. Al llarg de la seua trajectòria, ha gravat diversos discos i ha sigut director del Festival de la Cançó de Dénia. Va tindre una banda de rock, denominada 2000 Bojos, i va estar diversos anys en orquestres recorrent tota Espanya com a vocalista i guitarrista. 

<<< Tornar a la portada