Ferrán Pizcueta dirigeix la XII Setmana de Tecnificació del Dénia Bàsquet Club

  • Ferrán Pizcueta dirige la XII Semana de Tecnificación del Dénia Bàsquet Club
  • Ferrán Pizcueta dirige la XII Semana de Tecnificación del Dénia Bàsquet Club
  03/07/2022

El mestre Ferrán Pizcueta, entrenador superior de bàsquet i que ha estat al capdavant de banquetes de Lliga Nacional i Lliga EBA, ha dirigit la desé-segona Setmana de Tecnificació del Dénia Bàsquet Club, que va concloure aquest divendres. Es tracta d'una activitat de millora individual que programa l'entitat en posttemporada, i que com cada any va deixar un bon sabor entre els joves participants. 
    La proposta que va plantejar l'equip de Pizueta va ser d'un gran nivell, rica en conceptes i amb una varietat d'exercicis notables per al seu desenvolupament, originals i valuosos, i amb l'accent posat en l'ús dels espais i en la millora del tir exterior, però sobretot en l'adquisició d'hàbits esportius. 
    Els trenta-tres jugadors inscrits, nascuts entre 2006 i 2009, van aprofitar al màxim cadascuna de les sessions i se'ls va veure gaudir cada dia mostrant una gran capacitat d'aprenentatge facilitada per la motivació extraordinària amb la qual van afrontar tots els entrenaments.  
    El club felicita els participants i dona les gràcies per la seua implicació a Ferran Pizcueta, Jorge Silvestre, Nacho Palmero i Moha Saleh Abba, que en el seu segon any consecutiu en aquestes jornades de tecnificació van mostrar el camí pel qual ser millors jugadors.

<<< Tornar a la portada