Festes i Tradicions d’Ondara confirma la celebració d’una Festa Santjaumera pel 7 de maig

Festes i Tradicions de Ondara confirma la celebración de una Festa Santjaumera para el 7 de mayo
  04/04/2022

La Regidoria de Festes i Tradicions d’Ondara ha confirmat la celebració d’una Festa Sant Jaumera pel 7 de maig, una vegada alçades les últimes restriccions per la pandèmia, que van impedir la celebració amb normalitat del Mig Any de Sant Jaume a principis d'enguany.

        Segons ha informat el responsable de l’àrea, Miguel Gomis, l’escenari de la celebració ha quedat fixat entre la plaça de Bous, al carrer General Bosch i el recinte dl Prado, i comptarà amb actes durant tota la jornada. En concret, a les 12 hores, actuarà el grup musical “Alma Negra”, amb versions de pop i rock d'ara i sempre al costa de la plaça de bous, poc abans de obrir el Prado per a tots els que vulguin gaudisquen d’un dinar de cabaset entre penyes i quintades, a semblança del Mig Any de Sant Jaume, a partir de les 14 hores. La sobretaula estarà amenitzada la vesprada amb DJ Montaner, dins del Prado, i per a culminar l’esdeveniment comptarà amb la l'orquestra No Comment, tal i com estava prevista per al Mig Any de Sant Jaume i es va haver d'ajornar per l'alta incidència covid el passat mes de gener. Aquesta última actuació tindrà lloc a partir de les 19 hores a l'interior de l’amfiteatre taurí,, amb el públic en peu per a poder ballar.

         Així mateix han matisat que els actes d'aquesta Festa Santjaumera tindran l'entrada lliure i gratuïta, sense control d'aforament, i sense necessitat d'inscripció prèvia. A banda, durant tota la jornada del  7 de maig, hi haurà també servei de barra amb preus populars, a càrrec de la Comissió Soledat 2022.

<<< Tornar a la portada