FGV adjudica per 1,7 milions d'euros l'adquisició de travesses del trenet per al tram de Calp-Teulada

FGV adjudica por 1,7 millones de euros la adquisición de traviesas del trenet para el tramo de Calp-Teulada
  22/11/2017

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat a l'adquisició de 22.205 unitats de travesses monobloc completes de formigó pretesat per a les obres de renovació del tram de via entre Calp i Teulada de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d'Alacant. L'import ascendeix a 1.723.587,52 euros, IVA inclòs, amb un termini d'execució de 10 mesos.

Aquesta adquisició forma part dels treballs que la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori està executant per modernitzar la Línia 9 del TRAM d'Alacant que uneix Benidorm i Dénia i equiparar-la en condicions de qualitat i seguretat amb la resta de la xarxa de FGV a Alacant. L'adquisició d'aquest material forma part de la renovació de via del tram Calp-Teulada, adjudicada per 16.382.798 euros, IVA inclòs, amb un termini d'execució de 12 mesos; incloent les actuacions en túnels, ponts i estructures en la línia o baixadors de l'adequació al nou material mòbil.

La renovació d'aquests més de 12 quilòmetres de via permetrà millorar les condicions de seguretat, afavorir el confort de l'usuari, la durabilitat de la via i la reducció del manteniment.
Després d'aquesta actuació continuaran els tràmits per a la contractació dels treballs previstos en els trams Teulada-Gata i Gata-Dénia per completar així el procés de modernització de la Línia 9. En aquest sentit, ja s'han adjudicat per 310.365 euros, IVA inclòs, la redacció de projectes d'aquests trams.

Subscriu-te!