Flament presenta una col·lecció colorista al Centre d’Exposicions de Pego de la mà de la Fundació Baleària

  • Flament presenta una colección colorista en el Centre d’Exposicions de Pego de la mano de la Fundació Baleària
  • Flament presenta una colección colorista en el Centre d’Exposicions de Pego de la mano de la Fundació Baleària
  21/01/2022

La percepció colorista i la ironia de Pierre Flament recalen en el Centre d’Exposicions de Pego fins el proper 17 de febrer de la mà del projecte Llonges de la cultura de la Fundació Baleària.

        L’obra d’aquest artista belga que presenta la característica d’utilitzar com a suport el paper de periòdic, destaca per la intensitat del color, la simplicitat de formes i l’absència de plans. Aquestes línies mestres el motiven a qui, al remat, es considera atzuvià d’adopció a definir el seu peculiar estil com a barraquisme com a accepció per a incidir en la utilització de materials reciclats i a l’economia d’elements. “El paper no es deixa fer, té mal caràcter, es dilata, es retracta, s’arruga, la impremta reapareix, el pinzell baveja i jo m’aprofite de tots aquests xicotets regals per a demostrar que no hi ha límit econòmic a la demanda artística” ha apuntat per a desvelar que té com a font d’inspiració l’art de les primeres

avantguardes del segle XX.

        La mostra ha estat inaugurada en presència de la regidora de Serveis Socials, Maria Mercedes Bolta qui ha assumit la representació de l’Ajuntament per a agrair a la tècnica de la Fundació Baleària, Sandra Pilato, que el projecte de promoció d’artistes de la terra haja tingut presència en el municipi per a dinamitzar la seua vida cultural. Per part d’aquesta última ha significat la disposició dels responsables de l’Ajuntament de Pego per a donar suport a aquest projecte de vertebració dels territoris de la Mediterrània a través de l’art.

Una i altra han convidat a tots els veïns de la comarca amb inquietuds artístiques a visitar una exposició que restarà oberta de dimarts a divendres en horari de 17 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13.30 en la instal·lació del carrer Hospital.

 

 

<<< Tornar a la portada