Canfali Marina Alta

Fórmula Kite: La Federació Espanyola estudia assignar una plaça olímpica a Àlex Climent el CD Marina El Portet

Fórmula Kite: La Federación Española baraja asignar una plaza olímpica a Álex Climent del CD Marina El Portet
  23/10/2019

La Reial Federació Espanyola de Vela està estudiant la possibilitat d'assignar una de les quatre places olímpiques al kitesurfista valencià Álex Climent que milita al Club Esportiu Marina El Portet de Dénia. Així ho ha confirmat l'entrenador olímpic Manu Sanz després de la concentració preolímpica que s'ha dut a terme a Santander de l'11 al 18 d'octubre. Tot i que el valencià no va poder acudir a causa de problemes d'agenda, la seua projecció és tan evident que és un dels primers noms per tenir en compte i per tant podria ser un dels esportistes que conformaria l'equip masculí olímpic d'aquesta modalitat esportiva.

Cal recordar que encara no s'ha anunciat oficialment que la Fórmula Kite serà disciplina olímpica per als Jocs de París 2024, no obstant la Federació Espanyola de Vela ha assumit que així serà i segueix treballant en aquesta línia. Prova d'això és la concentració de Santander a la qual van acudir, Manu Sanz -natural de Moraira i resident a Dénia- i el denier juvenil Kiko Peiró.
Kiko Peiró, membre del CD Marina El Portet, no pot abaixar la guàrdia si aspira a cobrir l'única plaça que hi ha vacant per juvenils. Segons l'opinió de l'entrenador olímpic Manu Sanz "Kiko té moltes paperetes per aconseguir l'assignació, però ha de treballar dur".
De la mateixa manera, un altre esportista de Marina El Portet, Sebastià Ducos també opta a cobrir el buit disponible.

Cercar notícies
Agenda