El Dénia queda eliminat de la Promoció d'Ascens a Tercera

• El Dénia queda eliminado de la Promoción de Ascenso a Tercera
  02/06/2019

El Dénia ha quedat eliminat de la promoció i per tant no lluitarà per l'ascens tot i el triomf davant l’Onda (2-1).  Els deniers necessitaven tres gols i no encaixar cap per superar-la.  Però l'eliminatòria es posava molt difícil quan l’Onda s'avançava en el marcador al minut 17. Els visitants marcaven la primera ocasió de gol.  El Dénia abans del 0-1 havia tingut quatre ocasions clares i no les va aprofitar, va perdonar i ho va acabar pagant.  Unes mans dins l'àrea del castellonenc li va donar l'empat en transformar Guerrero el penal.  Amb l'1-1 es va arribar al descans.  A la segona part va ser un voler i no poder davant un equip ben ordenat enrere i que no va donar opcions.  Fins i tot va poder ampliar l'avantatge l’Onda però no va saber culminar els contraatacs.  En el temps de descompte el Dénia va marcar el 2-1 definitiu.
En els prolegòmens del partit va rebre un homenatge el que fora capità groguet de la dècada dels huitanta, Brasi.