Futbol Preferent: El Dénia afronta davant l'Olleria el primer dels dos partits consecutius que juga a casa

  • Fútbol Preferente: El Dénia afronta ante L'Olleria el primero de los dos partidos consecutivos que juega en casa
  • Fútbol Preferente: El Dénia afronta ante L'Olleria el primero de los dos partidos consecutivos que juega en casa
  30/11/2019

El Dénia juga el primer dels dos partits consecutius que té al Diego Mena davant l'Olleria. La setmana que ve ho farà davant el Rafelcofer. Dos partits importants i que poden marcar un abans i un després en la trajectòria d'un equip a què li segueix faltant que els resultats acompanyen el joc que ofereix. Els groguets van guanyar fa quinze dies al Pedreguer en un partit que van saldar amb golejada. En aquesta jornada davant l'Olleria volen repetir triomf i així seguir mantenint les distàncies amb els equips de sota.
La trobada es disputa demà diumenge a les 17 hores al Diego Mena.

EL JÄVEA NO POT FALLAR

El Jávea no pot fallar en una jornada que li pot ser propícia ja que dos dels seus rivals més directes, Muro i Tavernes, s'enfronten entre si. El partit Jávea-L'Alcúdia es juga al Camp d'Esports de Xàbia demà diumenge a les 16.30 hores.
El Pedreguer també necessita el triomf amb candeletes davant el Canals. La trobada es disputa al Camp Quatre Camins de Canals hui dissabte a les 17 hores.
El Pego, després de guanyar el derbi amb el Dénia, s'enfronta al Rafelcofer amb la intenció de seguir sumant de tres en tres. El partit Rafelcofer-Pego es juga demà diumenge al Camp Municipal La Runa de Rafelcofer a les 16 hores.

Subscriu-te!