Futbol Preferent: El Dénia vol tancar l'any assolint el seu quart triomf consecutiu davant el Muro

  • Fútbol Preferente: El Dénia quiere cerrar el año logrando su cuarto triunfo consecutivo ante el Muro
  • Fútbol Preferente: El Dénia quiere cerrar el año logrando su cuarto triunfo consecutivo ante el Muro
  20/12/2019

El Dénia afronta l'últim partit de 2019 a casa i davant el Muro, quart classificat. I ho fa amb la intenció de tancar l'any sumant la seua quarta victòria consecutiva i la tercera a casa. I és que els deniers des que van guanyar al Pedreguer al Diego Mena estan en el seu millor moment. En les últimes cinc jornades ha guanyat quatre i ha perdut una, o el que és el mateix ha sumat dotze punts de quinze possibles. Això ha permès que l'equip d'Esteban haja pujat llocs a la taula i que ara tinga un coixí de nou punts d'avantatge sobre el Alcàsser.

El partit s'avança i es juga demà dissabte al Diego Mena Cuesta a les 17 hores.

PEDREGUER-JÁVEA

Pedreguer i Jávea es veuran les cares en el que serà l'últim derbi comarcal de la Preferent en aquest 2019. Dos equips que tenen un mateix objectiu: la victòria, per aconseguir fites diferents. El Pedreguer per seguir allunyant-se dels llocs de descens i tenir cada vegada més a prop la permanència, el gran objectiu d'un equip acabat d'ascendir. I el Jávea per seguir aspirant a jugar la promoció i que les diferències entre els equips que ocupen aquests llocs no s'incrementen. La trobada es juga a Pedreguer demà dissabte a les 18.30 hores.
Al Pego se li presenta una jornada propícia perquè els tres punts es queden a casa. I és que s'enfronta a el cuer de la categoria, el Llosa. El camp Cervantes és l'escenari d'aquesta trobada que es juga demà dissabte a les 17 hores.

Subscriu-te!