Futbol Preferent: Els jugadors del Dénia es planten i no entrenaran aquesta setmana

Fútbol Preferente: Los jugadores del Dénia se plantan y no entrenarán esta semana
  30/01/2019

Els jugadors del Dénia s'han plantat. Ahir dimarts no van entrenar i no ho tornaran a fer aquesta setmana, és a dir, dijous i divendres, però sí que jugaran diumenge a Cocentaina. Han pres aquesta decisió perquè s'ha complert el termini de quinze dies que els va donar la directiva per trobar una solució al tema econòmic i segueixen sense cobrar. Jugadors i cos tècnic es van reunir al vestidor i van realitzar una votació secreta per decidir què anaven fer. Dues eren les propostes d'aquesta votació: entrenar i jugar o no entrenar i jugar. La majoria va votar la segona, és a dir, la de no entrenar però sí jugar el partit de diumenge davant el Contestano. Per aquest motiu, ni el dijous ni divendres els jugadors no aniran al Diego Mena i per tant no s'entrenaran.


Dimarts a l'hora de l'entrenament de l'equip al Diego Mena estaven en representació de la directiva el secretari Juan Benavente i el tresorer Javier Moscardó. Així com el director esportiu Tano Bertó.
La directiva del Dénia va remetre una carta al director esportiu que es la va llegir als jugadors i cos tècnic groguet. En la missiva es convoca el divendres a una reunió a la plantilla del primer equip així com als dos equips juvenils per explicar-los com està la situació. Bertó ha assenyalat a CANFALI MARINA ALTA que "accepte la decisió que han pres els jugadors de no entrenar però no la compartisc". En la seua declaració també va subratllar que "aquesta temporada només m'encarrego del tema esportiu, com vaig fer l'any passat en què sí que portava també la gestió econòmica".

Subscriu-te!