Futbol Sala: El Mar Dénia deixa bones sensacions davant el Jimbee Cartagena de Primera Divisió

• Fútbol Sala: El Mar Dénia deja buenas sensaciones ante el Jimbee Cartagena de Primera División
  05/09/2018

El futbol sala d'elit, és a dir, del màxim nivell va arribar de la mà del Mar Dénia al pavelló municipal ahir dimarts. El conjunt denier va jugar un partit amistós ni més ni menys que amb el Jimbee Cartagena, equip que milita a Primera Divisió, i que va portar als seus millors jugadors, entre ells el brasiler Bateria, jugador que havia estat presentat tres dies abans. Així els aficionats van poder veure de prop més de Bateria -exjugador de Barcelona i Inter Movistar-, a Rahalí, Fernández, Baró, entre d'altres, que van oferir un bon espectacle. Es va complir el pronòstic i el Jimbee Cartagena va guanyar per 1-9 en un partit en què els groguets van oferir una bona imatge.

El Mar Dénia va saltar a la pista valent, sense por, i amb la idea de no donar-li facilitats al Jimbee Cartagena. Per això des del primer minut va voler jugar de tu a tu, i durant el primer quart d'hora, els groguets van plantar cara durant el primer quart d'hora. Després, a mesura que van anar passant els minuts el Cartagena va imposar la seua llei i els gols van anar caient un darrere l'altre. Però va ser el Mar Dénia qui es va avançar al marcador amb un gol de Luis Llinares. Després arribarien els gols de Baró (2), Fernández i Rahalí, que van col·locar el 1-4 amb què es va arribar al descans.
A la segona part als deniers se'ls va notar que tan sols portaven set sessions d'entrenaments, de manera que el Jimbee Cartagena, molt més rodat i amb la qualitat dels seus jugadors va aprofitar aquesta circumstància per incrementar la renda. Els gols de Fernández (2), Mellado, Cantó i Bateria, van posar el 1-9 final a l'electrònic.