• Futbol Preferent: El Dénia guanya mentre que Jávea i Pedreguer empaten i el Pego perd
  15/12/2019

El Dénia ha estat l'únic equip de la Marina Alta que ha guanyat en la setzena jornada de la Preferent. Ho va fer dissabte davant el Canals (2-3). Jávea i Pedreguer han empatat a un davant Tavernes i Llosa, mentre que el Pego ha perdut amb el Muro (3-2).

Els deniers han sumat la tercera victòria consecutiva davant el Canals en un partit en el que han tingut que remuntar un 1-0 en contra. Els cinc gols s'han marcat en la segona part.

El Jávea no ha pogut amb el Tavernes, rival directe en la lluita per jugar la promoció. Els xabiencs s'han avançat de penal al minut 30 però els de La Safor han empatat en el 54.

El Pedreguer ha empatat amb el cuer Llosa en un partit en el que els locals s'han avançat al marcador. Hugo Fuster al 62 ha aconseguit el gol que li ha donat als blavets un punt.

El Pego ha perdut amb el Muro en un partit que s'ha complicat en els primers sis minuts on ha encaixat dos gols. Els rogets han aconseguit empatar l'encontre en el 82, però quatre minuts després els locals han marcat el gol del triomf.