Futbol Preferente: El Dénia se impone al Pedreguer en el derbi en una jornada en la que el Pego tambien gana y el Jávea empata con el líder

17/11/2019

Futbol Preferent: El Dénia s'imposa al Pedreguer en el derbi en una jornada on el Pego també guanya i el Jávea empata amb el líder

El Dénia ja sap el que és guanyar a casa. El seu primer triomf l'ha aconseguit davant el Pedreguer en un derbi comarcal històric que ha resolt amb golejada (4-0). Un golàs de Josep als dos minuts de joc li va donar ales a un Dénia que va tenir vint minuts molt bons. Amb el segon de Jaume el partit estava encarrilat. Al minut 37 arribava la jugada polèmica del partit que acabava en un penal transformat per Ferran Monzó (3-0). El Pedreguer reclamava fora de joc en el seu inici i posteriorment que la falta assenyalada amb penal era fora de l'àrea. A la segona part els blavets van poder marcar en dues jugades que va desbaratar Maxi amb dos grans intervencions. A falta de tres minuts per al final Jordi Aparisi marcava el 4-0 definitiu.

El Pego sumava els tres punts davant l'Olleria per 2-1. Carbó al tall del descans anotava el primer i en el 74, Ric el 2-0. El gol visitant arribava a deu minuts de la fi.

El Jávea empatava a un amb el líder Carcaixent en un duel en què es va avançar al marcador als sis minuts. Els visitants marcaven el tant de l'empat al 56 i d'aquí a la fi cap dels dos equips aconseguia batre la porteria contrària.