Futbol Sala Juvenil Nacional: El Paidos Mar Dénia brilla però es queda sense premi davant el Múrcia (3-4)

Futbol Sala Juvenil Nacional: El Paidos Mar Dénia brilla pero se queda sin premio ante el Murcia (3-4)
  21/11/2022

El Paidos Mar Dénia de categoria Juvenil Nacional de futbol sala va realitzar un gran partit davant el CD Múrcia, quart classificat, en la jornada desena, però es va quedar sense el triomf dels punts 3-4. Els visitants van imprimir una pressió asfixiant en l'inici que els locals van saber contrarestar amb eixides ràpides. No obstant això, les fallades es van succeir en la finalització i el Murcia va aprofitar per a posar-se per davant a un minut del final de la primera part.
    La segona part va resultar molt entretinguda. De nou van marcar els visitants però el Paidos va carregar les piles per a igualar el partit amb punts de Jorge Bustos i David Llácer. Els deniers es van quedar en inferioritat per la doble groga a Busts que van saber defensar amb ungles i dents. Però el Murcia va marcar altres dos punts en el 36’ i 37’ i va posar de nou el partit costa amunt per als locals. En l'últim minut Javi Monserrat va marcar de doble penal, per a deixar el marcador amb el 3-4 definitiu.
    El Paidos Mar Dénia juga de nou a casa en la pròxima jornada: dissabte a les 20 hores contra el CFS Pinatar.