Canfali Marina Alta

Gata anima les ventes a partir de la desescalada amb la campanya Comerç Segur

Gata anima las ventas a partir de la desescalada con la campaña Comerç Segur
  22/05/2020

El comerç de Gata ha fet una aposta per la seguretat i salut dels clients i veïns en el seu retorn als carrers amb l’inici de la fase de desescalada. Així, amb el seu lema Comerç Segur fa una crida a la normalitat i avisa el públic que els establiments segueixen els protocols establerts i d’informació sobre les mesures que s’han de prendre per ambdues parts. 

La campanya està impulsada per l’associació Comerç de Gata i l’Ajuntament, i es fa extensible, per primera vegada, a tots els comerços i professionals del poble encara que no estiguen afiliats.

Un adhesiu lluirà als aparadors dels establiments adherits a la campanya, junt amb un cartell i un fullet informatiu pels clients. A més a través de les xarxes s’anirà informant dels canvis d’horaris dels comerços segons s’avance en la desescalada, dels serveis a domicili o altres avantatges pels clients. 

Tant els comerços com la Regidoria de Comerç s’han unit en la compra dels equipaments i material de protecció, tant pels negocis com pel client.

A més l’Ajuntament per la seua part també ha posat en marxa un dispositiu de neteja i desinfecció de l’exterior dels comerços per tal de garantir la màxima seguretat als veïns. Cada matí abans de l’obertura dels establiments es ruixa amb desinfectant davant les portes i també a les terrasses dels bars que estan oberts.

Paral·leament l’Ajuntament està repartint mascaretes entre els comerços de Gata, per tal que les entreguen als clients que accedeixen al local sense la protecció.

Cercar notícies
Agenda