Gata incorpora dos peons a través de programes d’ocupació

Gata incorpora dos peons a través de programes d’ocupació
  15/09/2023

L’Ajuntament de Gata ha contractat dos peons a través de les subvencions del programa d'incentius a la contractació de persones desocupades EXPLUS i EMPUJU 2023 de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA Servei Valencià d’Ocupació. Ambdues actuacions resulten susceptibles de ser finançades en un 100% per la Unió europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus 2021-2027 o per qualsevol altre fons de la Unió Europea.

A través del programa EXPLUS s’ha contractat un peó per a la brigada de Serveis Municipals durant el període d’un any. Aquesta subvenció té un import de 15.192 euros i va destinada a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat per entitats locals de la Comunitat Valenciana ("Avalem experiència plus"), susceptible de ser finançada pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu FSE 2021-2027 de la Comunitat Valenciana.

L’altre peó s’ha contractat per la via del programa EMPUJU, també durant un any, i amb una subvenció del mateix import, 15.192 euros. En aquest cas, l’ajuda va destinada a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, condicions que hauran de complir-se en el moment de la contractació, en el marc del Programa Operatiu d’ocupació juvenil del Fons Social Europeu 2021-2027 de la Comunitat Valenciana.

<<< Tornar a la portada