Gent de Dénia organitza un sopar-cata a benefici d'Aprosdeco 

Gent de Dénia organiza una cena-cata a beneficio de Aprosdeco 
  14/07/2022

Conscients de la delicada situació econòmica que està travessant l'associació Aprodesco, Gent de Dénia ha volgut aportar el seu granet d'arena amb l'organització d'un sopar-cata de caràcter benèfic. Se celebrarà dijous que ve, a les 21 hores, en el restaurant Holandés 43. El preu del tiquet és de 25 euros, si bé es pot col·laborar a través de la fila 0.

El sopar inclourà un tast de vins, cerveses i caves. Gent de Dénia compta amb la col·laboració dels restaurants Holandés 43 i Mena i el celler Els Freses, de Jesús Pobre. 

La presidenta d'Aprosdeco, Ana María Vadillo, ha assenyalat que la Conselleria els deu diverses factures corresponents a la gestió dels centres ocupacional i de dia. Ha manifestat que les aportacions procedents d'actes com el sopar-cata de GD serveixen que “puguem anar fent”, encara que ha aclarit que les factures són elevades i han de ser assumides per la Conselleria. 

Els punts de venda dels tiquets són La Botiga de Teresa (Avinguda d'Alacant), Radi Dénia i Perruqueria Cani (carrer Diana). 

En la presentació del sopar, realitzada a l'Hotel Costa Blanca, van estar Mario Vidal i Miguel Donderis, de Gent de Dénia, i Pere Escortell, propietari del restaurant Holandés 43. 

<<< Tornar a la portada