Canfali Marina Alta

Gent de Dénia proposa una millor distribució de les inversions per barris, crear més places de pàrquing i construir un centre d'oci amb cines

Gent de Dénia propone una mejor distribución de las inversiones por barrios, crear más plazas de parking y construir un centro de ocio con cines
  19/05/2019

Prop de 300 persones van assistir al sopar-presentació de la candidatura de Gent de Dénia, que encapçala Mario Vidal. L'acte va ser presentat per Pepe Crespo, que va recordar els inicis del partit en els anys 80 en un procés en el qual va participar el seu pare, que va ser el primer alcalde que va tindre el grup independent. A més, els assistents van expressar el seu reconeixement a la dilatada tasca de Miguel Llobell com a regidor, ja que ha optat per no repetir com a número u i afavorir la renovació. Després de la presentació dels membres de la llista, Mario Vidal va desgranar els principals punts del programa electoral, en què destaquen mesures per evitar que les inversions municipals es centralitzen en el nucli urbà, oblidant-se dels veïns de les zones de l'extraradi. Per això, ha advocat per "un repartiment equitatiu per barris, destinant a aquesta zona un percentatge del que aporta amb els seus impostos, per a manteniment, inversions i serveis". Segons va dir, "és lògic pensar que quan la recaptació d'un barri és superior a la d'un altre, això ha de repercutir en millores i inversions. Per exemple, en el Montgó costa el mateix que al carrer Sagunt, però el del Carrer Sagunt dóna servei a més gent, no és just, opinem que amb el que paguem ens toca més. "


Les propostes de Gent de Dénia inclouen la creació de places d'aparcament, aprofitant solars i edificis propers als comerços, així com posar en marxa una zona d'oci, que tingui sales de cinemes i una oferta àmplia per a un públic de totes les edats. Vidal es va referir a la possible baixada de l'IBI i va aclarir que el seu partit farà un estudi dels valors cadastrals i del seu percentatge d'aplicació, que considera que és injust. "No vendrem la burra abans de tenir-la", va afegir.

A més, GD diu que és urgent tenir una nova residència de gent gran, habitatges adaptats als col·lectius més desfavorits i millorar el manteniment de les zones verdes i neteja de barrancs. El seu programa recull mesures per crear un parc científic i tecnològic, promoure terrenys de cara a la implantació d'un campus universitari i la construcció d'un nou pavelló esportiu.

Cercar notícies
Agenda