Grimalt anuncia nuevas medidas para ayudar a autónomos y pymes y dar bonificaciones a la hosteleria

Grimalt anuncia nuevas medidas para ayudar a  autónomos y pymes y dar bonificaciones a la hosteleria
  19/01/2021

Després de conéixer-se les noves restriccions de la Generalitat per les males dades de la pandèmia, l'alcalde de Dénia ha assegurat  aquest dijous que des de l'Ajuntament s'està treballant en noves ajudes per a autònoms i pimes i bonificacions per a l'hostaleria, entre altres mesures. Vicent Grimalt ha assenyalat que es compta amb la participació dels interessats. Així mateix ha recordat que la Generalitat posarà en marxa el Pla Resisteix, que contempla 340 milions d'euros per a la reactivació econòmica, amb ajudes directes a empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTE i altres més específiques als sectors més perjudicats per la crisi sanitària i econòmica. A més, es podrà recórrer a el Fons de Cooperació COVID-19, acordat amb diputacions i ajuntaments).S'intenta 

Tal com han anunciat el president Ximo Puig i la consellera Barceló, tots els establiments d'hostaleria romandran tancats a partir del pròxim dijous i només podran servir menjars a domicili. Els comerços només podran romandre oberts fins a les 18 hores, a excepció de supermercats, farmàcies i altres serveis essencials. Així mateix, se suspenen les activitats esportives i d'oci en espais públics. 

En un comunicat a través de Facebook, Grimalt ha manifestat que "els esdeveniments se succeeixen a un ritme vertiginós des de fa quasi un any ja i hui ens trobem amb noves restriccions que ens acosten als dies més durs de la primavera de 2020. Però més dures fins i tot que les xifres de morts i malalts d'aquells mesos, són les que tenim ara sobre la taula. Com a exemple, la nostra Dénia, que hui ha batut un nou rècord amb una incidència pròxima als 1.300 contagis".

L'alcalde ha llançat un missatge de tranquil·litat a "els sectors econòmics que tornen a carregar a l'esquena el pes del sacrifici necessari per a superar aquesta emergència sanitària: hem sigut ací, estem i estarem, les institucions públiques, per a ajudar-vos".

I ha conclòs afirmant que "de moment, sense perdre de vista l'esperança que ens brinda el procés de vacunació ja iniciat, toca continuar resistint, per a salvar vides, no l'oblidem".

Subscriu-te!