Guanyen Xàbia i Dénia a domicili i el Pego empata a casa

02/09/2018

La lliga a la Regional Preferent ha arrancat quasi amb triplet de victòries pels equips de la comarca. Dénia i Xàbia han guanyat a domicili, mentre que el Pego s’ha hagut de conformar amb un empat a casa.

El Xàbia arrancava dissabte tres valuosos punts del camp de l’Olleria. Els de Villaescusa feren servir la seua condició de favorits i s’avançaren a la primera meitat amb gols de Palau i Cristian. Només començar la segona part l’equip local ha posat l’1-2 però els de Xàbia han sabut dominar i administrar l’avantatge.

El Dénia ha estrenat temporada amb força i amb una contundent victòria a Enguera per 1-3. Guerrero i Luis Doménech posaren el 0-2 a la primera meitat, mentre que Rubio ha marcat el tercer en el segon període de un partit que han dominat de principi a fi els de Diego Miñana.

El Cervantes de Pego enregistrava una excel·lent entrada per gaudir del primer partit en el retorn a la Preferent. Però l’ensurt aplegava abans d’acomplir el primer minut amb un gol dels visitants. Els de Lauro han bregat de valent i han marcat per mig de Sergio abans de la mitja hora. Els pegolins ho han intentat i han tingut ocasions però no han pogut endur-se la victòria.