Guerreres contra la violència de gènere a Dénia 

Guerreras contra la violencia de género en Dénia 
  17/11/2020

La Regidoria d'Igualtat de Dénia realitzarà a partir del dimarts de la propera setmana diverses accions dirigides a conscienciar als ciutadans sobre la problemàtica de la violència de gènere. La primera activitat es desenvoluparà en la plaça de la Constitució, que s'omplirà de maniquins amb l'eslògan de la campanya. El missatge dirigit tant a les dones que pateixen la violència com a les persones que les secunden i a aquelles que treballen amb elles perquè poden eixir de la situació que estan vivint. També es repartiran 1.400 màscares entre l'alumnat dels instituts. 

La segona acció de carrer, denominada De portes cap a dins, tindrà lloc el dissabte 28 i consistirà en la instal·lació d'una porta en l'encreuament dels carrers Marqués de Camp i Diana, entre les 10 i les 18 hores, perquè la gent siga testimoni, en obrir-la, del que senten les dones i els menors víctimes de violència de gènere. 

El 25 de novembre, data de l'efemèride, l'Ajuntament expressarà l'adhesió a la lluita contra la violència de gènere amb uns minuts de silenci que la corporació municipal i les persones que integren el Consell de la dona guardaran a les 12 hores en la plaça de la Constitució en memòria de les víctimes, que durant aquest 2020 ascendeixen a 41. A la vesprada, a les 20 hores, se celebrarà un recital dedicat al Dia Internacional contra la Violència de Gènere i protagonitzat per la soprano Teresa Albero, acompanyada al piano per Francisco Cholbi. Serà a les 20 hores en el Centre Social amb entrada és gratuïta i amb reserva prèvia en notikumi.com.

<<< Tornar a la portada