HLA San Carlos de Dénia renova la Unitat de Cirurgia enfocada en l'alta resolució 

HLA San Carlos de Denia renueva  la unidad de Cirugía enfocada en la alta resolución
  18/02/2021

 

Potenciarà l'àrea d'urgències quirúrgiques amb un equip professional de guàrdia les 24 hores 

 

L'Hospital HLA San Carlos de Dénia ha renovat recentment la unitat de cirurgia del centre amb un objectiu clar: convertir-se en un hospital d'alta resolució quirúrgica, és a dir, que puga resoldre de manera ràpida, efectiva i amb criteris d'excel·lència, qualsevol patologia que requerisca un abordatge quirúrgic. Per a això, sota la coordinació i direcció del Dr. Miguel Ángel Escartí, cirurgià bariátrico i director de la Unitat Intraobess, es crearan unitats especialitzades en intervencions d'alta complexitat per a patologies concretes com a obesitat, tiroides, càncer de mama, còlon, etc. 

Per a impulsar aquest nou objectiu, la direcció del centre ha disposat una nova àrea de cures crítiques i reanimació post operatòria a càrrec d'un experimentat equip d'anestesistes i intensivistas.

L'enfocament de la nova direcció mèdica, al capdavant de la qual està el Dr. Antonio Torres, és oferir solucions quirúrgiques a petits i grans problemes que requerisquen cirurgia, per mitjà d'unes instal·lacions renovades i dotades de l'última tecnologia i amb un equip de professionals amb gran experiència, que es faran càrrec de tota l'activitat quirúrgica general i de l'aparell digestiu, ja es tracte de cirurgia major o ambulatòria, així com dels casos de cirurgia vascular venosa perifèrica, cirurgies menors dermatològiques i casos d'alta complexitat en cirurgia de l'obesitat.

Els professionals d'aquest equip també oferiran suport quirúrgic a l'àrea de medicina interna i a la resta d'especialitats, així com a les urgències per a pacients de més de 5 anys en règim presencial les 24 hores.

Aquestes millores s'enquadren el procés de renovació de l'Hospital HLA San Carlos de Dénia. L'hospital ha renovat recentment les àrees d'urgències, consultes i hospitalització, la qual cosa li posiciona com a hospital privat de referència a la comarca de la Marina Alta. 

En aquest sentit especialitats com a Ginecologia, Pediatria i Cirurgia Plàstica, Medicina Estètica i Reconstructiva són prioritats estratègiques de la direcció per a impulsar el futur de l'hospital. 

 

<<< Tornar a la portada