Homo no Sapiens, 20 anys de rock sobre els escenaris i nou disc

  • Homo no Sapiens, 20 años de rock sobre los escenarios y nuevo disco
  • Homo no Sapiens, 20 años de rock sobre los escenarios y nuevo disco
  15/04/2022

 

El grup de rock Homo no Sapiens està de celebració, i per partida doble. Es defineixen com una banda de rock del nord de la província d'Alacant i acaben de complir 20 anys sobre els escenaris, que es diu prompte. A més, celebren aquest aniversari amb la publicació del seu cinqué treball d'estudi, Es va acabar la ximpleria (Maleït Digital, 2022). Si us agrada el rock, segur que haureu escoltat algun dels temes del nou àlbum com Una nosa amb cames o El cor de la fera.

Homo no Sapiens estan en actiu des de 2001 i es van refundar en 2018 canviant components i renovant el seu estil. Sobre una potent base de baix i bateria, afigen riffs de guitarra contundents, lletres bilingües i tornades pegadizos, donant forma a la seua coreable i característic metalpunkrock. 

En el seu currículum tenen tres discos publicats amb Sant Greal Produccions, D-evolucion, en 2005, Amb el got mig ple, en 2008, i Ja el veus, en 2010. Després de la refundació de la banda, han arribat dos més, HnS, amb Rock Estatal Rècord, en 2019, i el citat Es va acabar la ximpleria, aquest mateix any. 

La formació ha realitzat més de 150 concerts en províncies com Madrid, Granada, Múrcia, Alacant, València, Castelló, Saragossa, Barcelona, Burgos, Astúries, Albacete o Terol. A més, són coneguts també perquè han estat en festivals de la talla del Vessament Rock, VilaRock, MareaRock, Help Africa, Rock contra l'Enderroc, etc. I han compartit cartell tant amb grups internacionals, com Soulfly, Backyard Babies, Turbonegro, Gun, Kreator, La Vela Puerca, Rata Blanca, Gamma Ray i Marky Ramone, com amb nacionals, com Rosendo, Def amb Dues, Reincidents, Boikot, Porretas, L'Ultime Ke Zierre, Aspencat, La Gossa Sorda, etc.

Homo no Sapiens està format en l'actualitat per Indi (guitarra i veu), Martin (baix), Ximo (bateria) i Beli (guitarra). Vint anys de concerts i cançons no poden ser fruit de la casualitat. Llarga vida al rock and roll, com cantaven els de Baró Roig allà per 1981.

<<< Tornar a la portada