Hugo Ferrer venç en l'Open WingFoil Autonòmic 2022 organitzat en Marina El Portet de Dénia

Hugo Ferrer vence en el Open WingFoil Autonómico 2022 organizado en Marina El Portet de Dénia
  20/06/2022

El jove Hugo Ferrer, del Club Nàutic Calpe, s'ha proclamat aquest cap de setmana vencedor absolut del campionat autonòmic Open Wingfoil Race de la Comunitat Valenciana celebrat en les instal·lacions de Marina El Portet de Dénia. Amb tan sols 17 anys, aquest esportista es va iniciar al *foiling en les instal·lacions de Marina El Portet de Dénia la temporada passada. Després d'ell s'han classificat Pedro Simó, en segona posició, i David Llueca, del Club Nàutic Canet d'en Berenguer, tercer. 
    En la primera jornada, amb condicions meteorològiques a favor, es van poder realitzar les deu proves programades, la qual cosa va ser tot un èxit, mentre que en la segona jornada el vent no va ser suficient per a disputar les mànegues previstes. Malgrat això, el director de l'esdeveniment, Manuel Sanz, considera que els campions s'han definit de manera molt justa, destacant el bon ambient que ha regnat durant tot el cap de setmana entre els participants en aquesta prova. 
    Aquesta ha sigut la primera vegada que s'organitzava una prova d'aquest estil en les instal·lacions de Marina El Portet de Dénia. Es tracta d'una gran oportunitat per a acostar al públic aquesta disciplina i de donar a conéixer el recorregut als participants de cara a la celebració de pròximes edicions. 
    Les classificacions finals van quedar de la següent manera:
- General:
1 Hugo Ferrer


2 Pedro Simo


3 David Llueca


- Open:
Màster 70 1r classificat: Gerard Pinaud
Màster 50 1r Classificat: Federico Selfa
Màster 40 1r Classificat: David Llueca
Màster 30 1r Classificat: Pedro Simó


- Sub 23: Sebastian Ducos

<<< Tornar a la portada