Igualtat i Promoció Econòmica recorren a l'aparadorisme per conscienciar contra la violència de gènere a Pego el 25 N

Igualdad y Promoción Económica recurren al escaparatismo para concienciar contra la violencia de género en Pego el 25 N
  20/11/2020

Les Regidories d'Igualtat i Promoció Econòmica de Pego han coordinat les seves respectives agendes per commemorar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere el 25 N, davant la impossibilitat de realitzar l'acte presencial a causa de la pandèmia.

Els seus respectius responsables, Maria Mercedes Bolta i Ricardo Sendra han comparegut per presentar una campanya que tindrà la principal de les seves accions, emmarcades en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, en la facilitació als comerços ia les empreses del municipi d'una rèplica de la cartelleria reivindicativa contra aquesta xacra social, present a les escales d'accés a l'Ajuntament com a forma de prendre consciència de la importància de la seva eradicació. Aquesta estratègia s'ha complementat amb el repartiment de polseres i xapes elaborades en el mateix sentit pel Grup de Dones Cabal.

Segons ha explicat la regidora d'Igualtat, les dificultats que presenta el COVID per posar en escena actes de gran format ha motivat a el departament d'Igualtat a optar per una fórmula alternativa per a la commemoració d'aquest any, on el tradicional acte a la plaça de Merca , quedarà només en la col·locació de el llaç morat, si bé aquesta ambientació tractarà de ser realçada des de les finestres del geriàtric mitjançant la participació dels residents en l'elaboració de diferents pancartes. Aquest llaç serà acompanyat pels de color negre que s'instal·lessin també dimarts a la plaça dedicada a la feminista Maria Cambrils.

Subscriu-te!