Indignació en el CD Paidos per l'obligació de pagar per l'ús de les instal·lacions 

Indignación en el CD Paidos por la obligación de pagar por el uso de las instalaciones
  23/11/2020

El Club Esportiu Paidos ha expressat la seua indignació després d'haver rebut una notificació de la Regidoria d'Esports de Dénia, anunciant que a partir d'ara hauran de pagar per l'ús dels pavellons municipals en els dies que es disputen partits oficials dels equips de futbol sala i de bàsquet. Segons ha informat el club, estan a l'espera que se'ls comunique de quina forma entrenaran en les instal·lacions.

El CD Paidos  té nou equips de futsal i bàsquet federats en competicions autonòmiques i nacionals, i només un d'ells, el Juvenil A Fernández Luna, té una sessió d'entrenament en el pavelló de Beniarbeig. Segons explica el club, abans de temporal Gloria, que va destrossar el pavelló, i des de fa uns anys, disposaven de quatre sessions d'entrenament en el pavelló de Joan Fuster i tres en el pavelló de poliesportiu. Lamenta que uns equips que porten sempre “el nom de Dénia en el més alt” tinguen ara que pagar per usar les instal·lacions.  

Recorda que més de 350 xiquets formen part dels quinze equips de base de gutsal i dels deu equips de balomcesto del club. 

Subscriu-te!