Jornada “Ondara amb la seua gent major” aquest divendres al Prado

  • Jornada “Ondara amb la seua gent major” aquest divendres al Prado
  • Jornada “Ondara amb la seua gent major” aquest divendres al Prado
  19/09/2023

Les Regidories del Major i de Formació de l’Ajuntament d’Ondara han impulsat per aquest divendres 22 de setembre la primera jornada “Ondara amb la seua gent major”, que se celebrarà de 10 a 14 hores al Prado, amb la col·laboració d’organitzacions assistencials com la  MASSMA, Creu Roja, AECC i la Unió de Pensionistes d’Ondara UDP.

La iniciativa, segons els organitzadors, obeeix a reforçar l'activitat professional i formativa del curs de certificació professional d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials que s’està impartint a Ondara, i per donar a conèixer els recursos existents, tant a nivell local com a nivell comarcal, per a les persones majors. La jornada té la entrada lliure i gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.

El regidor del Major, Jordi Ruiz-Orejón, ha subratllat que la jornada té un caràcter pioner al municipi en una presentació on ha esta acompanyat per la directora del Taller d‘Ocupació per a dones a “Ondaraapostem pel teu futur VIII”. Aquest taller de formació professional certificada en Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions s’està desenvolupant des del passat mes de desembre 2022 amb 12 mesos de duració.

El programa de la jornada en concret consta dels següents actes i horaris:

            -A les 10 h.: Benvinguda

-De 10 a 14 h.: Taller d’ocupació dones: Tallers de salut i d’oci. Creu Roja: Teleassistència, Recursos Digitals per a majors. Programa La Creu Roja T’Escolta.

AECC: Rutes saludables Programa prevenció càncer UPD Ondara: Programa d’activitats

-De 10:30 a 11 h.: Màster class: gimnàstica per a majors.

-De 11 a 12.30 h.: Conferència “ Envelliment actiu, recursos i serveis” a càrrec de  la Fundació Nostra Senyora de la Soledat amb especialista en la matèria i representant MASSMA.

-De 12.30 a 13.20 h: Taller-xerrada «Coneix el codi europeu contra el càncer»

-De 13.30 a 14 h.: Balls de saló amb UDP Ondara a càrre dec de Josele. musikantes.es .

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada