José Ramiro Pastor, alcalde d’Ondara: “Les festes de la Soledat són dates d’eixir al carrer per a gaudir d’una de les tradicions més arrelades del nostre poble”

José Ramiro Pastor, alcalde d’Ondara: “Les festes de la Soledat són dates d’eixir al carrer per a gaudir d’una de les tradicions més arrelades del nostre poble”
  29/06/2024

Torna juliol i amb ell, les esperades festes en honor a la Mare de Déu de la Soledat, patrona d'Ondara. Dates d’eixir al carrer per a gaudir d’una de les tradicions més arrelades del nostre poble, plena de devoció i sentiment, de germanor i convivència, junt amb la nostra patrona i on el nostre sentir ondarenc brilla més que mai.

Des d'aquestes línies, com alcalde d'Ondara, vull encoratjar i agrair a la parròquia de Santa Anna per tota la feina que han fet, fan i faran en pro de les tradicions i arrels ondarenques. Una aportació social que ha estat, està i estarà recolzada sempre per l'Ajuntament d'Ondara, per mitjà de la seua Regidoria de Festes i Tradicions, com no podria ser d'altra manera.

I com no, l'agraïment també ha de ser per a la Comissió de Festes de la Soledat 2024, per tota la col·laboració que s'ha tingut amb l'Ajuntament i la feina feta durant tot l'any per a poder oferir una programació de festes farcida de molts actes, amb novetats incloses, per al gaudi del poble. A més, aquestes festes seran les primeres que afrontarà la nova junta de l'Associació de la Mare de Déu de la Soledat, a la qual ens posem a la seua disposició per a tot allò que puguem col·laborar durant tot l'any.

A les Corts d’Honor Major i Infantil, i a les seues regines, la Regina Infantil, Sara Lozano Llavador, i la Regina Major, Ainhoa Fernández Mengual, els desitjo que gaudisquen de cada moment que els oferisquen aquests dies de festa, que de segur que han sigut molt esperats, i que es marcaran en els seus cors com a records inesborrables plens d’estima cap a Ondara i la seua patrona. Les Corts d'Honor Major i Infantil 2024 són una bona representació de la infància i joventut ondarenca, i ara els toca a elles i ells viure aquestes dates amb gran emoció i il·lusió, igual que ho hem fet abans molts de nosaltres. Des d'eixa experiència, els aconsellem que no malbaraten ni un sol minut d'aquesta vivència, que passa volant i que segur els marca en la seua persona, tant com ho han fet amb nosaltres.

Només resta convidar-vos a totes i a tots a participar en els actes programats en aquestes festes en honor a la Mare de Déu de la Soledat, a retrobar-nos en els carrers per a continuar fent i sent poble. Molt bones festes a totes i a tots.

Visca la Mare de Déu de la Soledat!

Visca el poble d'Ondara!

 

<<< Tornar a la portada