Josep Vicent Miralles i Blai Carles Villa guanyen els I Premis Cavall de Laguar de literatura

Josep Vicent Miralles i Blai Carles Villa guanyen els I Premis Cavall de Laguar de literatura
  14/10/2020

“Consolidar des de la vall de Laguar una cita literària de prestigi i ressò dins el nostre àmbit lingüístic i al mateix temps dignificar la nostra llengua i cultura en el marc de la celebració del 9 d’Octubre”. Amb aquestes paraules, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la vall de Laguar Oscar Soria va encetar el divendres passat el lliurament dels Premis Cavall de Laguar de Relat i Poesia. Els guanyadors han sigut Josep Vicent Miralles en narrativa pel relat La xarxa i Blai Carles Villa Català, en la categoria de poesia, pel seu treball Tres paisatges per a un país sense hivern. Cada premi està dotat amb 600 €.

        El guardons, que dóna l’Ajuntament de la vall de Laguar amb el suport de la Diputació d’Alacant, han comptat amb una alta participació. El jurat, format pels escriptors Elvira Cambrils Joan Mascarell i Jovi Seser, ha destacat l’alta qualitat dels originals presentats. Seser ha intervingut en representació de la MACMA, entitat col·laboradora en la convocatòria.

        El nom dels guardons fa referència al Cavall Verd, la muntanya per la qual s’indentifica la vall de Laguar, a més de ser tot un emblema històric i paisatgístic que encapçala un projecte pioner com el d’aquests premis: una iniciativa per difondre i promoure la vall de Laguar com a referent literari i cultural.

Subscriu-te!