JuGa es retira del govern de Gata i deixa en solitari a Compromís

JuGa es retira del govern de Gata i deixa en solitari a Compromís
  02/10/2017

 

Junts​ ​per​ ​Gata, la marca gatera de Podem, ha anunciat que abandona el govern municipal i es passa a l’oposició, desprès l’acord que va prendre l’assemblea celebrada passat dijous. Els seus regidors, Jaume Monfort i Pepa Signes, han fet efectiva la seua renúncia a continuar amb el govern i han lliurat le delegacions. Aquesta decisió, admeten,​ ​es​ ​pren​ ​després​ ​d’haver-se​ ​produït​ ​diferències​ ​al​ ​sí​ ​del​ ​govern​ ​municipal.

Monfort portava les delegacions de Govern Obert i de Desenvolupament Urbà Sostenible, mentre que Pepa Signes estava al capdavant de Desenvolupament Humà​ ​i​ ​Relacions​ ​amb​ ​les​ ​Persones​ ​Residents.

Des d’ara les regidores de JuGa es quedaran en el consistori tractant de​ ​contribuir​ ​a​ ​la​ ​millora​ ​del​ ​poble​ ​sense​ ​assumir​ ​tasques​ ​de​ ​govern. El grup de Compromís, liderat per l’alcaldessa Magda Mengual, va començar la legislatura amb una majoria formada pel seu partit, JuGa i el PSPV-PSOE. A penes superat l’equador del període legislatura, els nacionalistes s’han quedat sols i en minoria. 

<<< Tornar a la portada