Julia Miñana i Silvia Sebastia, del CN Jávea, es proclamen campiones d'Espanya 420 juvenil

Julia Miñana y Silvia Sebastia, del CN Jávea, se proclaman campeonas de España 420 juvenil
  06/11/2017

Julia Miñana i Silvia Sebastia, del Club Nàutic de Jávea, s'han proclamat campiones de la Copa d'Espanya de 420 en categoria Sub 17, en la prova disputada este passat cap de setmana en les instal·lacions del CN Puerto Sherry de Cadis. A més la parella de Xàbia va ser segona de la classificació absoluta. Els regatistes del CN Xàbia han collit un gran nombre d'èxits este cap de setmana, amb presència en el podi en tres de les quatre proves en què han participat. Els germans Kike i Pablo Luján van ocupar el segon lloc en categoria Sub 19, i van ser quarts en la general. Per la seua banda, Rafa Andarias va quedar segon en la classe 2.4mR, empatat a punts amb el primer, un subcampionat que torna la il·lusió al regatista xabiero de cara a la pròxima temporada.