Juvenil Nacional de Futbol Sala: El Calp s'emporta el derbi davant un irregular Paidos Mar Dénia

Juvenil Nacional de Fútbol Sala: El Calpe se lleva el derbi ante un irregular Paidos Mar Dénia
  12/12/2022

El Calp es va adjudicar el derbi comarcal contra el Paidos Mar Dénia en la desé-quarta jornada de la Lliga Juvenil Nacional de Futbol Sala per un marcador de 7-4. El conjunt calpí va anar a la seua davant un Paidos Mar Dénia que de nou es va mostrar irregular.
    Els visitants van arrancar bé i es van posar 0-1 en el minut 10 amb punt de Jorge Carrasco. Però poc dur l'alegria per als col·legials encara estant fent el seu partit, amb una defensa fèrria i buscant els contraatacs. No obstant això, els locals en una arrencada de tot just dos minuts van deixar el marcador 3-1. amb punts de Raúl, Sergio i Juan Carlos, amb el qual es va arribar al descans.
    En l'arrancada de la segona meitat de nou va marcar el Calp, amb punt de Carlos, al qual va respondre Marc amb el segon per als deniers. Els col·legials van avançar files i van pressionar més amunt, però el nivell del rival no va donar opció a la remuntada. En el minut 26 de nou Carlos marcava per als locals, i poc després ho feien José Luis i de nou Juan Carlos, per a deixar el marcador 7-2. L'Amb tot perdut, el Dénia va recuperar l'esperit de lluita i arpa per a maquillar el marcador amb dos punts obra d'Álvaro i Saul.
    Malgrat la derrota, l'equip denier ix reforçat per aqueixos últims minuts de gran joc i amb la ment preparada per al xoc d'aquest dissabte, a les 16 hores, contra el CD El Palmar FS, últim partit de la primera volta i rival directe per als objectius de permanència del Paidos Mar Dénia Fernández Luna.