L'activitat del sector nàutic ha baixat en prop del 40%

La actividad del sector náutico ha bajado en cerca del 40%
  30/01/2021

Els ports esportius espanyols estan planificant accions de futur per a recuperar el temps com a la situació de crisi actual millore. En 2020 l'activitat del sector ha baixat entre un 35% i un 40, segons les dades facilitades per la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics (Feapdt). El seu president, Gabriel Martínez, “és necessari treballar en la pròxima temporada turística, amb la finalitat de pal·liar les pèrdues. Encara que és veritat que tot dependrà de les circumstàncies provocades per la pandèmia”.

            En la primera reunió d'any celebrada per la Feapdt s'ha constatat que l'exercici pinta molt difícil. Gabriel Martínez assenyala que “és veritat que el nostre sector ha travessat altres crisis i a més estem entrenats per la pressió que va suposar 2020”.

            La nàutica ja va demostrar en la temporada de 2020 la seua capacitat de supervivència. I els responsables dels ports estan convençuts que aquest sector eixirà reforçat ja que el tema de la seguretat es garanteix totalment en el turisme nàutic. Segons Martínez, “l'estiu passat vam poder comprovar que moltes persones es van acostar per primera vegada a la nàutica i això l'hem de valorar com una cosa molt positiva”. Una de les propostes en les quals es treballa és incorporar millores tecnològiques, molt fàcils d'aplicar.

<<< Tornar a la portada