L’AECC d’Ondara aprofita la Fira de Fires per a presentar el calendari benèfic elaborat per l’estudi Manolo Fotògrafs

La AECC de Ondara aprovecha la Fira de fires para presentar el calendario benéfico elaborado por el estudio Manolo Fotógrafs
  14/11/2022

El primer cap de setmana de Fira d’Ondara ha estat aprofitat per la junta local de l’AECC per a presentar el calendari benèfic 2023 “El triomf del somriure” elaborat a partir de dotze retrats realitzats per l’estudi Manolo Fotògrafs.

        Els responsables d’aquest estudi, Joaqui Lull i Manolo Requena, han explicat que han elegit un immaculat blanc i negre per a “aportar una lluminositat especial i un to vivaç a les fotografies”. En això, han detallat que el muntatge ha estat configurat “al voltant de dos camins paral·lels que tenen un final que és la vida, on van els pacients per una part i per l’altre la gent que els acompanya”. Acompanyants que,  que, segons remarquen “estan representats en aquesta ocasió per gent d’un cert renom a la comarca que ha triomfat tant en el plànol esportiu com intel·lectual com a fórmula d’ensenyar el camí de la lluita i l’afany de superació”.

 

“EL TRIOMF DEL SOMRIURE”

 

        Entre aquests últims, destaquen els retrats exclusius de l’astronauta i ex-ministre de Ciència, Pedro Duque i la prestigiosa oncòloga Anna Lluch, els quals han afegit la seua destacada personalitat pera participar d’alguna manera dins d’una iniciativa que, segons la presidenta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Mari Carmen Bisquert “ha sigut possible gràcies a la valentia de tantes persones de la comarca compromeses i valentes que han participat un any més en un projecte tan bonic per la normalització i visibilització del fet oncològic”.

Bisquert ha informat que el calendari  està a la venda per 5 euros des d’aquest cap de setmana d’estrena.

La presentació ha estat amenitzada per la cantant ondarenca Marta Fornali i presentada per l’escriptor Jovi Lozano-Seser.

 

<<< Tornar a la portada