L'associació El Garrofer uneix a restauradors i productors de la comarca entorn d'una gastronomia amb identitat pròpia

La asociación El Garrofer une a restauradores y productores de la comarca en torno a una gastronomía con identidad propia
  15/10/2019
El col·lectiu, amb prop d'un centenar d'afiliats, aposta pels productes de proximitat i reactivar el sector primari

El Riu Rau del Senyoret de Jesús Pobre ha estat escenari de la presentació de l'associació El Garrofer, un col·lectiu que engloba a prop d'un centenar de restauradors i productors de la Marina Alta amb l'ànim d'impulsar una gastronomia amb identitat pròpia i que aposti pel producte de proximitat. Després de dues anteriors trobades, al qual van assistir poc més d'una trentena de professionals, ara el grup s'ha formalitzat entorn de l'associació i ha crescut per a incorporar nous membres. En definitiva es tracta d'una aposta per la “sostenibilitat, la cultura i la gastronomia”, segons va sintetitzar el portaveu José Manuel López, del restaurant Peix i Brases, durant la presentació.

<<< Tornar a la portada