Canfali Marina Alta

La baixada al Riu de Bullent descorre hui el teló del Carnestoltes de Pego 2018

La baixada al Riu de Bullent descorre hui el teló del Carnestoltes de Pego 2018
  03/02/2018

 

El carnestoltes 2018 de Pego vorà obert hui el teló amb la XXIII Baixada al Riu de Bullent, que tindrà lloc a partir de les 13 hores en la tradicional eixida en el Pas de Bullentó.

       La Regidoria de Festes, organitzadora d’aquest curiós esdeveniment, ha fet una crida a que es desenvolupe amb el màxim respecte a l’entorn que l’acull en el si de la marjal Pego-Oliva, tant en la construcció de les embarcacions amb materials no contaminant, com en la conveniència d’arreplegar les despulles del dinar i la beguda per part dels que opten per passar la jornada a l’aire lliure.

       Així mateix, l’organització ha optat per fixar les 17 hores com a hora màxima d’arribada a l’indret del Blau del Galapatar on queda fixada la meta, degut a la necessitat d’adoptat mesures de seguretat que eviten qualsevol problema als participants en unes dates no massa propícies per a anar a la intempèrie a determinades hores. En aquest punt estarà disposat el lliurament dels premis a la millor barca i a la millor disfressa amb l’animació de rigor que rebrà amb calor humà als atrevits a desafiar a les gelades aigües del Bullent en aquesta època de l’any.

Cercar notícies
Agenda