La balena Lliure de Miguel Ángel Miguel, primer premi de la mostra Escultures enfront de la mar

La ballena Lliure de Miguel Ángel Miguel, primer premio de la muestra Esculturas frente al mar
  17/09/2020

L'art, com les balenes, és lliure. Aquí resideix la seva grandesa. Amb aquest missatge, Miguel Ángel Miguel va presentar la seva talla de fusta a l'exposició Escultures enfront de la mar de Marina de Dénia. Lliure, com la va anomenar, s'ha alçat amb primer premi de la mostra, que ha servit d'al·licient afegit per a visitar el port esportiu durant l'estiu. Els qui ho desitgin poden acostar-se encara a ell per a contemplar els vuit treballs que donen cos a la intervenció. Estaran exposats fins a finals de mes.

Els premis van ser lliurats el dimecres pel regidor de Cultura de Dénia, Raúl García de la Reina, el director de Marina de Dénia, Gabriel Martínez, i l'escultor Toni Marí. Martínez va destacar que la mostra ha donat molta vida al port i a Dénia durant l'estiu i ha tingut molta difusió. Es va referir al repte que suposava aventurar-se en aquesta iniciativa en l'estiu del COVID-19 i va reiterar el compromís de Marina de Dénia amb l'art i els artistes de la comarca.

El segon premi de la mostra ha estat per a Andrés Escrivá i la seva Silueta iniciàtica d'un espai descansant sobre la mar, una imatge desdibuixada del paisatge de Marina de Dénia. Mentre que el tercer premi se l'han emportat els Mariners sense rostre de Tomás Sivera, que expressa a través de la seva obra la tensió i la inquietud dels familiars dels homes de la mar que esperen el seu retorn.

Subscriu-te!