La biblioteca d’Ondara s’adhereix al circuit Espanta la por! per a valencianitzar Halloween

La biblioteca d’Ondara s’adhereix al circuit Espanta la por! per a valencianitzar Halloween
  18/10/2018

 

Celebrarà la nit d’ànimes el 31 d’octubre amb conte teatralitzat

 

La Regidoria de Cultura d'Ondara ha gestionat l'adhesió de la Biblioteca Municipal d'Ondara al circuit Espanta la por! 2018.

        El projecte que reivindica per Tots Sants, monstres valencians, tracta de redescobrir l’imaginari fantàstic valencià de la ma de la Biblioteca i el departament de Didàctica del Museu Valencià d'Etnologia, que es compon de diferents activitats i propostes didàctiques, per a fer la celebració de Halloween "més nostra" amb activitats i propostes per a xiquetes i xiquets. Així, els organitzadors entenen que no hi ha un millor moment al llarg de l'any que al voltant de Tots Sants per a llegir rondalles i llegendes fantàstiques en agències i biblioteques públiques, museus locals i entitats interessades en difondre el patrimoni immaterial valencià.

        En eixa dinàmica, la regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha anunciat que per al dimecres 31 d'octubre, vespra de Tots Sants, s'oferirà una sessió especial del cicle l'Hora del Conte de la Biblioteca Municipal a la plaça Major amb el relat teatralitzat per a la nit d’Ànimes titulat Som valents i tenim por. L’activitat estarà complementada per un taller a càrrec de l’AMPA del col·legi Sanchis Guarner per a crear divertits i terrorífics poals de llepolies, el que ha motivat a Mengual a recomanar als  assistents que porten una marraixa de plàstic i a acudir disfressats per a gaudir de la proposta.