La campanya “Compra amb el cor a Dénia” ofereix sorteigs de regals 

La campaña “Compra amb el cor a Dénia” ofrece sorteos de regalos 
  27/01/2023

La Regidoria de Comerç ha organitzat una nova edició de la campanya “Compra amb el cor a Dénia” amb l'objectiu de premiar la fidelitat de la clientela de les botigues de la ciutat i incentivar les compres entorn del Dia dels Enamorats. Ja hi ha 76 comerços adherits a la iniciativa, que contribueixen aportant els regals que se sortejaran entre qui realitze compres iguals o superiors a 10 euros en els establiments entre l'1 i el 18 de febrer de 2023.

Entre els premis, s'inclouen articles de joieria, òptica, calçat, roba, cura personal, tractaments de bellesa, perruqueria, alimentació i begudes, electrònica, decoració o lectura. Per a entrar en el sorteig, s'haurà de depositar el tiquet de compra, amb valor igual o superior als 10 euros, amb un nom i telèfon de contacte en les set bústies amb forma de cor que s'instal·laran al carrer Marqués de Camp, passeig del Saladar escaira amb Diana i també amb Sagunt, plaça Arxiduc Carles, carrer Carlos Sentí (entrada al Mercat), avinguda del Montgó, encreuament amb Ramón Ortega i en l'encreuament del carrer La Mar i Diana. Les persones que resulten guanyadores dels regals del sorteig, que s'efectuarà l'última setmana de febrer, els recolliran a les botigues que els han donats.

La campanya, que compta amb la col·laboració d'associació de comerciants Acade, està subvencionada amb fons Next Generation EU. 

<<< Tornar a la portada