La carta del comité d'empresa de Marina Salud a Ximo Puig: "Esperem que els seus dubtes sobre la reversió hagen sigut un lapsus"

La carta del comité de empresa de Marina Salud a Ximo Puig:
  30/04/2020

El comité d'empresa de Marina Salud ha dirigit una carta al president Ximo Puig, després de llegir les declaracions que ha fet al periòdic El Economista, manifestant la seua voluntat de mantindre les concessions sanitàries, entre les quals es troba la de Dénia, perquè així s'estalviarà els diners de la reversió. CANFALI MARINA ALTA ha tingut accés al contigut de la carta, que s'expresa en els següents termes:

"Aquest Comite s'ha vist sorprés per unes recents declaracions a «El Economista» del president de la Comunitat Valenciana Ximo Puig, on ha manifestat els seus dubtes sobre la conveniència de la reversió d'aquesta concessió.

Sr. Ximo Puig, aquest Comite ja ha vist com ha hagut d'anar posposant el rescat anticipat d'aquest departament, en dues legislatures i ens sembla sorprenent que ara li salten els dubtes a alguna cosa que sembla tenia molt clar i que és una reclamació que aquest Comite li ha traslladat ja en diferents ocasions.

Ens sorprén que després de diferents reunions amb el seu equip liderat per Dª Ana Barcelo Consellera de Sanitat,en el qual se'ns assegurava que la seua intenció era arribar a un acord per a retornar a la gestió pública aquest departament, i que saben de primera mà per les greus dificultats en les quals ens hem trobat els treballadors, referent a rotació de personal, plantilles escasses, retallades de complements, augment de jornades, salaris... Ara ens diga que té dubtes. Li recordem que aqueixos dubtes les paguem tots i cadascun dels treballadors que treballem en aquest departament i que veiem com els nostres companys cansats de creure en les seues promeses, decideixen anar-se a treballar a altres departaments de la seua xarxa pública per a no continuar suportant la càrrega que tenen en aquest.

Ens sorprén veure que enmig de la pandèmia que estem vivint, en la qual la Conselleria de Sanitat s'ha fet càrrec de la gestió i supervisió d'aquest departament, demostrant que només gestionant des de la Conselleria es pot donar una millor atenció dubte a retornar aquest departament a la gestió pública.

Esperem que aquestes declaracions hagen sigut un lapsus per la situació que estem vivint a causa del Covid 19 i quedem a l'espera que així siga i no ens queda una altra que continuar confiant en el que ens va prometre".

 

Subscriu-te!