La Colleta i l’Ensemble commemoren el 20è aniversari de l’Espai de Música Jove del Verger amb un concert

  • La Colleta i l’Ensemble commemoren el 20è aniversari de l’Espai de Música Jove del Verger amb un concert
  • La Colleta i l’Ensemble commemoren el 20è aniversari de l’Espai de Música Jove del Verger amb un concert
  13/12/2021

El XX aniversari de l’Espai de Musica Jove d’El Verger ha estat celebrar amb el concert que La Colleta i l’Ensemble han oferit a la Casa de Cultura amb el patrocini de l’Ajuntament.

La primera, dirigida per Pascual Salort i Aguilar ha posat en escena un repertori composat per peces com La marxa de la Colliua de Xavier Richart, l’havanera Matilde Bella de Josep Maria Bataller la rumba Ventall obert de Josep Basset i la marxa La batalla de Sant Hipòlit també de Richart.

            Per la seua banda, l’Ensemble de dolçaina i percussió, sota la batuta de Antoni de la Asunción, ha interpretat Haghust de Pep Aguilar, Dies de festa de Miquel Ibiza i Westerns i Pirates del Carib adaptades pel director convidat.

            La música continuarà d’actualitat el properdissabte amb el concert de les obres finalistes del I Concurs per a dolçaina solista i petits ensembles –modalitat dolçaina i tabalet solistes amb quintet de metalls- que, a partir de les 19 hores en aquest mateix escenari, oferiran el Quintet de Metalls al Vent, Tocant i Rodant, el tenor Xavi de Bétera i la contralt Diana Muñoz.

<<< Tornar a la portada