La complicada carambola que deixaria al Pedreguer en Preferent: guanyar i esperar altres tres resultats favorables

La complicada carambola que dejaría al Pedreguer en Preferente: ganar y esperar otros tres resultados favorables
  12/05/2022
El focus d'interés se situa en el grup II, on hi ha tres equips en la lluita per la permanència i que depenen de si mateixos

El Pedreguer té realment molt complicada la permanència en la Regional Preferent en aquesta última jornada del campionat. Amb 29 punts ocupa quasi el fanalet roig en la graella d'eixida dels aspirants a la salvació com a millor dècim-tercer dels cinc grups de Preferent. Per damunt dels pedreguers apareixen amb més opcions i per ordre els equips de Vallbonense (32), Sant Antoni de Benaixeve (32) i Moncadense (31) en el Grup II -un d'ells se salvarà com a desé-segon de la classificació-, i els Ibarsos (30) en el Grup I. Només l'Alaquàs (29), del Grup III, està per darrere dels blavets, encara que aquest equip el té encara més impossible perquè necessitaria superar una diferència almenys de 20 gols. En el Grup V el quart per la cua de la classificació s'ha quedat sense opcions de lluita per aquesta plaça de repesca. 
    S'espera per tant una vesprada de dissabte agònica i de transistors. El punt de major interés es focalitza en el grup II, amb un enfrontament directe entre Sant Antoni (dècim-tercer del seu grup) i el Vallbonense (desé-segon) que depenen de si mateix però que necessiten la victòria. Tot el que no siga guanyar els complica i molt la salvació, ja que el perdedor es podria veure superat per algun dels altres rivals directes, encara que també els serveix que no puntuen cap d'ells per a salvar-se els dos. El repartiment de punts beneficia al Vallbonense sempre que el Moncadense no guanye, perquè té millor goal average amb el Sant Antoni i millor diferència de gols també per al cas que es donara un triple empat amb El Ibarsos.
    L'altre equip i que depén de si mateix és el Moncadense, desé-quart del grup II, que rep a casa a l'Alboraia (seté classificat). Amb la victòria es garanteix la permanència almenys com a millor dècim-tercer, encara que l'empat el condemna perquè no pot aconseguir aqueixa plaça en el seu grup ja que el perjudica el goal average particular amb els seus uns altres dos rivals.
    Els Ibarsos, del Grup I, li toca guanyar i esperar que perden dos equips del Grup II, o almenys que si hi ha empat siga en el duel del Moncadense. La diferència de gols no li beneficia en cas de triple empat amb *Vallbonense i Sant Antoni.

LA SORT PER Al PEDREGUER

    Finalment el Pedreguer, en el grup IV, a part de véncer a l'Ontinyent, necessita un triomf del Vallbonense i que no guanyen ni Moncadense ni Els Ibarsos. Donant per fet que l'empat entre tots dos liquida qualsevol opció per als blavets, si en el duel entre Sant Antoni i Vallbonense el guanyara el local, el Pedreguer necessitaria retallar al segon una diferència més aviat insalvable de 9 gols. Però si el partit el venç el visitant l'opció per al Pedreguer seria molt més fàcil. Li bastaria guanyar encara que fora per la mínima. En aquest cas, molt més factible, el Pedreguer reduiria la diferència de gols a partir dels -9, mentre que el Sant Antoni augmentaria la diferència de gols des dels -10. Però aquests números només valen si, cal subratllar, Moncadense i Els Ibarsos no guanyen.

<<< Tornar a la portada