Canfali Marina Alta

La Regidoria de Comerç de Pego polsa l’opinió del sector per a un pla de reactivació

La Concejalía de Comercio de Pego polsa la opinión del sector para un plan de reactivación
  23/04/2020

El regidor de Comerç i Creama de Pego, Ricardo Sendra, ha mantingut una reunió telemàtica amb els responsables de l’associació de comerciants locals i els tècnics per a veure les necessitats del sector davant de la pandèmia.

        La primera de les iniciatives que han consensuat portar a cap ha estat la posada en marxa d’un portal web per a que la gent puga realitzar les compres al establiments de comerç de proximitat que reten oberts. Aquests han rebut al llarg de la setmana pantalles de protecció les pantalles de protecció facilitades des de l’Ajuntament com a mesura de seguretat per a que desenvolupen la seua tasca amb les majors garanties.   

        Per altra banda, el responsable d’aquesta Regidoria i la titular d’Urbanisme, Laura Castellà, li han transmès al president dels constructors, José Ricardo Alemany, la solidaritat de l’Ajuntament amb els empresaris i el compromís de l’Ajuntament de polsar l’opinió dels associats a l’hora de portat a cap diferents propostes per tractar de reactivar el sector

        Altra novetat de la setmana ha estat la presència a l’Ajuntament dels responsables de la Unitat Militar d’Emergències que han donat suport a les tasques de control i informació de la Guàrdia Civil i la Policia Local durant l’estat d’alarma. Aquests han estat rebuts per alguns membres de l’equip de govern encapçalats per l’alcalde, Enrique Moll, al saló de plenaris on els ha lliurat un detall per la seua col·laboració.

           

Cercar notícies
Agenda