La Regidoria d’Esports de Pego adequarà el frontó de la Trilladora a la normativa de la Federació de Pilota Valenciana

La Concejalía de Deportes de Pego adecuará el frontón de la Trilladora a la normativa de la Federació de Pilota Valenciana
  15/12/2022

L’Ajuntament de Pego segueix en l’aposta per potenciar l’autòcton esport amb la inversió de 77.462 euros per a adequar el frontó de la Trilladora a la vigent normativa de la Federació de Pilota Valenciana, després de rebre l’oportuna subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

L’ajuda, destinada a obres de primer establiment, o d'ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reforç d'instal·lacions esportives ja existents, permetrà la pavimentació del sòl de la pista, així com la renovació de les parets de la pista esportiva i el canvi de tota la il·luminació.

 

SUBVENCIÓ DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT

 

El regidor d’Esports, Raül Tamarit, ha emmarcat aquesta reforma integral dins de la  sèrie de millores que s'estan realitzant aquest recinte esportiu on fa unes setmanes van  concloure els treballs de construcció d'una pista de pàdel pública just al costat del frontó. “Ara seguim amb aquesta adequació i es preveuen altres actuacions de millora”, ha remarcat. 

 

<<< Tornar a la portada