La Regidoria d’Esports de Pego ajorna l’etapa del Circuit Trail de la Marina a causa de l’incendi

  • La Concejalía de Deportes de Pego aplaza la etapa del Circuito Trail de la Marina a causa del incendio
  • La Concejalía de Deportes de Pego aplaza la etapa del Circuito Trail de la Marina a causa del incendio
  06/09/2022

La presentació de la V edició del Pego Trail ha deparat l’ajornament de la prova que tenia previst iniciar el Circuit Trail de la Marina del 25 de setembre al 25 d’abril a causa de l’incendi que devastara part de la zona on estava previst el recorregut.

        “Esperem que en eixes dates les nostres muntanyes estiguen molt millor” ha justificat del regidor d’Esports, Raúl Tamarit, el qual, a banda ha confirmat que l’organització que comparteix amb el Club Dorsal 19 farà alguna canvis al circuit per a fer una prova bonica.

 

PASSA DEL 25 DE SETEMBRE AL 25 D’ABRIL

       

Amb això s’ha mostrat optimista respecte a aquesta cita esportiva de cursa de muntanya pel fet que, segons ressenya “la muntanya cada vegada està més de moda, aquest circuit uneix a les dues comarques de la Marina Alta i Marina Baixa cada cap de setmana, i és un gust veure com la gent col·labora i fa club”.

“La gent que practica esport estimem la naturalesa i per això la cuidem i respectem. No hi ha millor forma que combinar-los en una competició espectacular i que s'ha convertit en un clàssic”, ha sentenciat Tamarit que ha comparegut al pati de la Casa de la Cultura de Pego junt als representants dels diferents clubs que participen en l’organització.

 

CALENDARI

 

Aquesta ha fet públic que la competició arrancarà aquest dissabte 10 de setembre amb la prova Sprint Trail Nocturn en l'Abdet, per a continuar 2022 amb la Trencaclosques de Forna el 8 d'octubre; la BTM de Xaló el 6 de novembre; la Tres Tossals de Gata el 27 de novembre i la prova de Oltà Calp tancarà l'any l'11 de desembre. El calendari seguirà en 2023 amb la Almedia Trail de Callosa d'En Sarrià el 15 de gener; el Camí dels bandolers de Senija el 29 de gener; la Trail Ocaive de Pedreguer el 12 de febrer; el Gegant de Pedra d'Ondara el 19 de febrer i la Infernal Trail d'Orba el 4 de març; l’Arrapapedres de Benialí el 2 d'abril; la referida  Pego Trail el dia 23 del mateix mes, i el Trail Primavera a Confrides.

 

<<< Tornar a la portada